OPENINGSTIJDEN CONTACT LOCATIE

 

 

 

Petport is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 15 uur en op maandag en vrijdag van 17 tot 18 uur. U kunt ook een email sturen naar balie@petport.nl

 

Brengen & Halen

op maandag t/m vrijdag van 9 tot 11 uur,

op zaterdag van 9 tot 11 uur,

en op maandagen van 17 tot 18 uur,

altijd na telefonische afspraak

Julius Röntgenlaan 14

2264 VV Leidschendam.

070 - 327 14 47

 

balie@petport.nl

Privacy statement

 

3 afdelingen

Elke kat is anders en sommige katten hebben speciale zorg nodig. Daarom is ons kattenpension opgedeeld in 3 gescheiden afdelingen. De “normale” speelse kattenafdeling, de rustige afdeling voor oude en schuwe katten en de medische verblijven voor dieetkatten en katten die extra verzorging vragen.

Want ook katten die extra medische verzorging nodig hebben zijn van harte welkom bij PetPort, de dierenarts of een paraveterinair assistent B, is vlakbij.

 

Kattenpension Petport; De dierenarts is altijd in de buurt

 

Wij hebben verschillende kamers, sommmigen voorzien van ruime buitenverblijven. Hierin bevinden zich klimpalen, plankjes, kasten, wegkruipmanden, wat maakt dat uw kat altijd een plekje kan vinden waar hij zich kan afzonderen of fijn in de zon kan gaan liggen.

 

Kattenpension Petport; Vrienden maken gaat heel snel

 

Ruimte op maat

De ene kat heeft wat meer tijd nodig om te wennen dan de andere. De eerste paar uren laten we ‘m lekker wennen in z’n eigen draagmandje. Omdat we vrijwel de gehele tijd aanwezig zijn, zien we snel genoeg of de kat gewend is. Zodra dat het geval is, kan er lekker vrijuit gespeeld en geluierd worden. 

Wij hebben ook ruimtes voor 1 kat. Hierin verblijven in principe katten met medicatie, diabetes katten, of katten die zich prettiger voelen op zichzelf.

 

Kattenpension Petport; Lekker kroelen en knuffelen

Kattenpension Petport; Overal plekjes om rustig te snoezen

 

Speelplezier

Veel speelplezier met klimpalen om in te klauteren, trapjes, kattenspeelgoed, loopbruggetjes, krabpalen, loopplanken op verschillende niveaus en lekkere wegkruipmandjes om heerlijk in uit te rusten.

 

 

Team

Peter en Christine Bracht zijn de eigenaren van Kattenpension Petport (opgericht half jaren '80) en Dierenkliniek Leidschendam.

Christine is gek op katten, zij laat ze in hun waarde en respecteert het natuurlijke gedrag van katten. Ze wordt geholpen door een team van professionele kattenknuffelaars. Zij komen om met alle katten te knuffelen, met hen te spelen en natuurlijk ook om schoon te maken.

 

Kattenpension Petport; Lekker kroeilen en knuffelen

Binnen, buiten en toch overdekt, behagelijk en beschut